Geen producten gevonden...
Abus

Abus Airbreaker helm


De Airbreaker is een door Abus geproduceerde helm voor de veeleisende wielrenner. Deze helm is niet alleen zeer goed geventileerd, maar biedt ook optimale veiligheid. De veiligheid is wel waar het met deze helm om draait.

Merk: Abus

De Airbreaker is een door Abus geproduceerde helm voor de veeleisende wielrenner. Deze helm is niet alleen zeer goed geventileerd, maar biedt ook optimale veiligheid. De veiligheid is wel waar het met deze helm om draait. In samenwerking met Movistar is Abus tot een helm van topklasse gekomen, waarmee onder andere wereldkampioen van 2018, Alejandro Valverde, dolgraag in het rondte reed.

De Forced Air Cooling Technology die in deze helm verwerkt is, heeft 11 luchtinlaten en 13 uitlaten. Hierdoor wordt een optimaal klimaat voor het hoofd gecreëerd. Daarnaast was het voor Abus zeer belangrijk om een zeer aerodynamisch model op de markt te brengen. Ook wordt er door de Inmold technologie gezorgd voor optimale veiligheid, door stootabsorberend materiaal aan de binnenkant van de helm, worden de klappen op het hoofd verminderd.

Kortom, de Abus Airbreaker is een helm voor de veeleisende wielrenner die er gesoigneerd bij wil rijden in combinatie met optimale veiligheid. 

 

  • Lichtgewicht helm; 219 gram (maat M)
  • InMold technologie voor optimale veiligheid
  • Zoom Ace: Fijn instelsysteem voor de helm
  • FlowStraps: de bandjes lopen nauw langs de huid en 'wapperen' niet.
  • Ook zeer geschikt voor vrouwen die hun haar in een paardenstaart dragen.
  • Maten: S (51-55cm) , M (52-58cm) , L (58-62cm)
  • Let op! Niet alle beschikbare kleuren zijn op de foto's te zien.

 

 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media