Geen producten gevonden...
Dedacciai

Dedacciai Flash TT


Dedacciai en Deda Elementi hebben weer vakkundig samengewerkt om een nieuw topframe voor de tijdritten te maken. Door de integratie van de stuurpen in het frame is de voorzijde nu nog gestroomlijnder.

Merk: Dedacciai
Dedacciai en Deda Elementi hebben weer vakkundig samengewerkt om een nieuw topframe voor de tijdritten te maken. Door de integratie van de stuurpen in het frame is de voorzijde nu nog gestroomlijnder. Daarbij hebben de makers van Deda Elementi een speciaal tijdritstuur ontwikkeld voor deze fiets.

Door het verbeteren van de stroomlijning van het headset en de stuurpen ontstaat er minder luchtweerstand. In alle hoeken is de voorzijde flink verbeterd. Ook de remmen aan de voorzijde zijn flink verbeterd. Deze bevinden zich aan binnenzijde van de voorvork voor extra aerodynamica. Ook over de zadelpen is nagedacht. Door de speciale bevestiging om de zadelpen vast te zetten is er ook geen aerodynamica verloren gegaan. Daarbij het verschuiven van de zadel heeft ook geen afstand gedaan van de stroomlijning. 
Met de wielen in het frame wordt zichtbaar dat de makers van Dedacciai ook hier over nagedacht hebben. De wielen staan net zo dichtbij bij het frame dat er geen vinger tussen te krijgen is.

Het frame is ook geschikt voor het elektrisch schakelsysteem, maar enkel voor Shimano Di2. Het frame weegt slechts 1200gr en met een stijve BB86 bracket zullen uw krachten maximaal overgebracht worden. 

  • Frame: Monocoque carbon UD MRC MR60
  • Voorvork: Monocoque carbon UD aero
  • Bracket: BB86
  • Headset: 1 1/8"
  • Gewicht: 1200 gram (frame), 440 gram (voorvork met geïntegreerde remmen)
  • Kabelgeleiding: Intern
  • Compitabel met mechanisch als elektronisch schakelen
  • Maten: S, M, L, XL

Heeft u interesse in dit frame? Neem dan contact met ons op over mogelijke levertijden. Het is ook mogelijk om de fiets door ons op te laten bouwen. We kunnen u hierbij informeren over de mogelijkheden.
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media