Geen producten gevonden...
Garmin

Garmin Edge 520 bundel


De Garmin Edge 520 is de eerste fietscomputer die werkt met Strava live segmenten. Zo kun je zien wanneer een segment begint, of je voor of achter op schema ligt of hoe lang het segment nog duurt.

Merk: Garmin
De Garmin Edge 520 is de eerste fietscomputer die werkt met Strava live segmenten. Zo kun je zien wanneer een segment begint, of je voor of achter op schema ligt of hoe lang het segment nog duurt.

Behoefte aan wat motivatie tijdens de eenzame kilometers op uw indoor trainer? Gekoppeld met een compatibele ANT+ indoor trainer biedt de Edge 520 een scala aan trainingsfuncties. U wilt bijvoorbeeld trainen bij een gemiddeld vermogen van 240 watt. Stel het doel in op de Edge 520, trap op de pedalen en de trainer wordt automatisch aangepast aan het tempo dat u moet aanhouden, terwijl u op de 520 uw statistieken afleest. U kunt ook een koers volgen die u of een collega-fietser heeft uitgestippeld en precies de vastgelegde statistieken aanhouden, waarbij de weerstand van de trainer wordt aangepast aan het hoogteprofiel.

De Edge 520 is voorzien van een hoogwaardig 2,3-inch kleurenscherm met hoge resolutie. We hebben het scherm geoptimaliseerd om u op de compacte 520 een zo groot mogelijk weergavegebied te bieden. Bovendien is het scherm onder alle lichtomstandigheden goed leesbaar. 

De Edge 520 is compatibel met ANT+ sensors, zoals de Varia™ fietsradar en fietsverlichting, sensors om snelheid, cadans en hartslag te meten, Edge en VIRB® afstandsbedieningen en compatibele weegschalen. Het toestel kan ook worden geïntegreerd met Shimano Di2 elektronische schakelsystemen5 om uw huidige versnelling weer te geven op het scherm. De Edge 520 is bovendien compatibel met ANT+ vermogensmeters, zoals de Vector serie. 

Levering omvat:
  • Edge 520
  • Snelheidssensor
  • Cadanssensor
  • Premium hartslagmeter
  • Steunen (standaard steun + outfront steun)
  • Usb kabel
  • Bevestigingskabel
  • Handleiding

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media