Geen producten gevonden...
Isaac

Isaac Boson Disc


Met de Isaac Boson is er een echte allround racefiets op de markt. Door de geometrie is het geen probleem om uren te maken op deze fiets, maar tegelijkertijd kan je er ook de koers mee winnen. Het overbrengen van de kracht op de pedalen was nog nooit...

Merk: Isaac

Met de Isaac Boson is er een echte allround racefiets op de markt. Door de geometrie is het geen probleem om uren te maken op deze fiets, maar tegelijkertijd kan je er ook de koers mee winnen. Het overbrengen van de kracht op de pedalen was nog nooit zo efficiënt als bij deze vernieuwde Isaac Boson. 

Door de lichte bouw van het frame (1230 gram bij een 55 frame), reageert deze zeer direct, zonder in te leveren op de rijeigenschappen. Ook is de Boson in het zeer herkenbare zwart en wit van Isaac gespoten. Daarnaast is de fiets eenvoudig naar wens samen te stellen, en start met de opbouw vanaf een Shimano 105 groepset.

De hydraulische schijfremmen zorgen voor optimale controle met remmen, zowel in de bergens als op de vlakke Nederlandse wegen heeft deze fiets optimale remprestaties. De fiets is ontwikkeld voor de competitieve rijder die streeft naar maximale controle.

De complete fiets kan naar wens worden samengesteld. Zo kunt u niet alleen de groepset uitkiezen, maar onder andere ook de crank uitvoering of de wielset.


Model Groepset Wielset Prijs
Boson Disc Shimano 105 R7000 DT Swiss P1800      €2795,-
Boson Disc Shimano Ultegra R8000 Dt Swiss P1800 €3195,-
Boson Disc Shimano Ultegra Di2 R8050      DT Swiss P1800 €4995,-
Boson Disc Sram Rival DT Swiss P1800 €2795,-
Boson Disc      Sram Force DT Swiss P1800 €3195,-Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media