Geen producten gevonden...
Maxim

Maxim Energy Bar (25st.) div. smaken


Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron. Helaas is de koolhydraatvoorraad in de spieren beperkt. Een tekort in je glycogeenvoorraad kan je prestatie met 50% doen dalen. Maxim Energy Bars bevatten 70% koolhydraten en weinig vet. Dit maakt de re...

Merk: Maxim
Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron. Helaas is de koolhydraatvoorraad in de spieren beperkt. Een tekort in je glycogeenvoorraad kan je prestatie met 50% doen dalen. Maxim Energy Bars bevatten 70% koolhydraten en weinig vet. Dit maakt de repen ideaal voor gebruik zowel voor als tijdens de inspanning.


Hoe en wanneer te gebruiken?

Tijdens de inspanning:
Vul je verloren energie tijdens het sporten aan met een Energy Bar. Ze zijn makkelijk te eten en goed verteerbaar. De combinatie van snelle en langzame koolhydraten verzekert je van een voortdurende energietoevoer.

Dagelijks gebruik:
Energierepen zijn een gezond alternatief voor candybars, aangezien ze een lager vet- en hoger koolhydraatgehalte hebben. Energy Bars zijn per stuk verkrijgbaar, verpakt in aluminium folie. Er zijn 7 smaken:Verkrijgbaar in de smaken Appel-Kaneel, Banaan-chocolade, 
Banaan-Yoghurt, Cappuccino, Caramel, Cookie en de nieuwste 'non sticky'-reep: Haver, Amandelen & Salty Nuts. Verpakt per 25 stuks.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media