Geen producten gevonden...

Betaalmethoden


Bij cyclingXpert is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDeal hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij (onder andere) ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Meer informatie over betalen via iDeal vind je op de website van iDeal.


Vooruitbetaling (overboeking)
Je maakt het factuurbedrag van de bestelling vooraf over op het bankrekeningnummer van mtbXpert. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt je bestelling definitief verwerkt en verstuurd. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestigings email met de bankgegevens voor de betaling. Bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. 


Visa of Mastercard 
Met uw creditcard (Mastercard, Meastro of Visa) betaalt u veilig in onze beveiligde betaalomgeving.  


* Sisow
Sisow is één van de grootste online betaalproviders van Nederland en tevens businesspartner van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Zij verzorgen voor mtbXpert het volledige betaalproces. U als consument betaalt hier geen extra kosten voor.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media