Geen producten gevonden...

Verzenden & retournerenLevertijd
Alle producten die op de webshop zijn aangeboden, worden geleverd vanuit eigen of externe voorraad. Wanneer het product uit eigen voorraad komt en de bestelling voor 17.00 uur geplaatst is, dan zal u het de volgende dag in huis hebben. Deze producten staan dan ook gemarkeerd met 'op voorraad'.

Wanneer de producten uit een externe voorraad vandaan moeten komen, dan is de levertijd over het algemeen een dag langer. Normaal gesproken moeten de producten binnen drie werkdagen afgeleverd zijn. 

Mochten er problemen zijn met de levering van een bepaald product, dan nemen wij uiteraard contact met u op.


Bezorging
De pakketten binnen Nederland worden verstuurd via PostNL en DHL. Voor alle Europese landen zal er gebruik worden gemaakt van DHL Express.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u automatisch een e-mail met Track&Trace code, zodat u uw bestelling altijd op de voet kunt volgen!

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw bestelling af te komen halen. Gelieve eerst een afspraak te maken alvorens u langs komt. 

Retourneren
Toch niet tevreden met uw aankoop? Bij CyclingXpert.nl kunt u binnen 14 dagen na de factuurdatum nog een product retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde artikelen of producten met montagesporen kunnen we helaas niet retour nemen. Indien u de hele bestelling naar ons terug stuurt, krijgt u de eventueel berekende verzendkosten wel teruggestort. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.  

Uitgesloten van retourneren zijn:

  • Producten die snel kunnen bederven of een houdbaarheidsdatum op aanwezig is.
  • Producten waarbij de verzegeling gebroken of aangetast is.
  • Producten die in verband met hygiëne of gezondheidsbescherming niet terug genomen kunnen worden. 
  • Aanbiedingen
Wanneer er twijfel is over het retourneren van bepaalde producten, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. 


Retourprocedure
Wanneer u een product retour wilt sturen, kunt u er voor kiezen om ons eerst persoonlijk op de hoogte te stellen. Vervolgens kunt u onder 'Mijn Account' uw laatste factuur bekijken. Bij uw laatste factuur staat ook een optie om een product te retourneren. Middels deze functie zijn wij direct op de hoogte om welk(e) product(en) het gaat. 

Uw retourzending kunt u opsturen naar:

cyclingXpert
Dijkshoornseweg 181
2614 KC  Delft
 

Verzendkosten
  • Binnen Nederland zijn verzendingen boven de €100,- gratis. Daaronder wordt er €5,80 in rekening gebracht.
  • Verzendingen naar België zijn boven de €200,- gratis, daaronder wordt €9,00 in rekening gebracht.
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media