Geen producten gevonden...
Sports 2

Hydra Fuel


Sports 2 HYDRA FUEL is een dorstlesser die snel vocht en suikers aanvult tijdens training of wedstrijd. Dankzij de juiste samenstelling en door de toevoeging van belangrijke mineralen zal HYDRA FUEL tekorten tijdens inspanningen tegengaan!

Merk: Sports 2
HYDRA FUEL is een dorstlesser die snel vocht en suikers aanvult tijdens training of wedstrijd.  Dankzij de juiste samenstelling en door de toevoeging van belangrijke mineralen zal HYDRA FUEL tekorten tijdens inspanningen tegengaan!
Atleten die langdurig sporten verbruiken in sneltempo suikers die dienen om aan de energiebehoefte van de spier te kunnen voldoen. Daarnaast zal er door zweetverlies mineralen verloren gaan en moet men bijgevolg oppassen dat men niet uitgedroogd geraakt. Door het vele verlies van vocht gaat het prestatievermogen enorm achteruit. Bij het gebruik van HYDRA FUEL tijdens langere inspanningen of in warme condities waarbij men veel zweet, zal men met deze sportdrank op basis van koolhydraten en mineralen het verlies het best aanvullen.

2 maatschepjes per 500 cc.

Smaken: Apple, Lemon, Orange, Fruit Mix
Hoeveelheid: 1200 gram 
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media