Geen producten gevonden...
Sports 2

Sports Cake


De Sports2 Sports Cake is zeer effectief als ontbijt of als voeding tussen twee wedstrijden door op dezelfde dag. Het zorgt voor een zeer betrouwbare basis als voorbereiding op een wedstrijd, met de zekerheid van een optimaal rendement.

Merk: Sports 2
Sports2 Sports Cake
De Sports2 Cake is zeer effectief als ontbijt of als voeding tussen twee wedstrijden door op dezelfde dag. Het zorgt voor een zeer betrouwbare basis als voorbereiding op een wedstrijd, met de zekerheid van een optimaal rendement.

De cake bevat een optimale verhouding tussen snel verteerbare koolhydraten en eiwitten. Bovendien is de cake vetarm zodat de vertering verder vergemakkelijkt wordt.

Bijgevolg biedt de Sports2 cake een zeer licht verteerbare laatste maaltijd voor een wedstrijd, met toch een hoge energiewaarde (> 500 kcal/portie) geschikt voor een zware inspanning. De Sports2 Cake kan tot 1 uur voor aanvang van de wedstrijd worden genuttigd en kan zelfs ingenomen worden laat op de avond. Tenslotte is de cake eenvoudig in bereiding en gebruik. Het kan tot 3 dagen voor gebruik worden bereid en worden bewaard in vershoudfolie. De niet-gebruikte porties kunnen na het bakken worden ingevroren (een ontdooid product niet opnieuw invriezen).

Smaken: Chocolade, Kokosnoot 
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media